Objektivizácia výsledku hospodárenia vo vzťahu k majetkovej podstate podniku - Baštincová, Anna
Teoretické východiská zisťovania výsledku hospodárenia v účtovníctve. Komplexný výsledok hospodárenia ako ukazovateľ budúceho vývoja výkonnosti podniku.