Trendy a hrozby v doprave - Kvašňák, Lukáš
Nedostatok vodičov a regulácia podporuje plány dopravcov zavádzať samojazdiace kamióny a automaticky navádzané konvoje nákladných vozidiel. Aktuálne trendy v logistike: e-commerce, robotizácia skladov, konsolidácia distribučných sietí a fulfillment.