Emócie vo verejnom prejave so zameraním na politický diskurz - Breveníková, Daniela
Emocionálna argumentácia z hľadiska rétoriky. Pôsobenie na city poslucháča. Emocionálna argumentácia v politickom diskurze - príklady prejavov D. Trumpa a B. Obamu. Rola emócií vo volebnej kampani.