Comparison of chosen tools and marketing activities of NGOs and SMEs - Bartoš, Adam
Účelom článku je porovnať vybrané marketingové aspekty neziskových organizácií (MVO) a zástupcov subjektov, ktorých cieľom nie je dosiahnuť zisk - malé a stredné podniky (MSP).