Kvantifikácia vplyvu udržateľnosti podnikania na finančnú výkonnosť podnikov v podmienkach SR - Budinská, Lucia, 1990-
Existencia a rozsah trvalej udržateľnosti podnikateľského vplyvu na finančnú výkonnosť podnikov v SR. Zameranie sa na sociálny pilier.