Kreativita cez prizmu kognitívneho pohľadu a jej miesto a úloha v cudzojazyčnej výučbe - Müglová, Daniela
Stručná analýza príčin nedostatku kreatívneho prístupu vo výučbe, charakteristika kreativity z kognitívneho pohľadu a prezentácia možnosti jej rozvoja vo všeobecnej rovine. Popis a na vybraných ukážkach dokumentovanie stratégie a techniky podpory tvorivého myslenia, s ktorými sa pracuje na hodinách cudzojazyčnej výučby.