Možnosti redukcie matice platieb v systéme Matlab - Čičková, Zuzana, 1978-
Aplikácia teórie hier. Prezentácia iteračnej procedúry redukcie matíc v prostredí Matlab. Cieľom je na základe teoretických poznatkov o práci s maticami ukázať, použitím reálnych príkladov, využitie softvéru a softvérových toolboxov v Matlabe v oblasti riešenia bimaticových hier.