Vodné nádrže a ich vplyv na hydrologické extrémy - Mydla, Dušan
História vodného staviteľstva na Slovensku. Zhodnotenie reálnej prevádzky veľkých vodných nádrží na Východnom Slovensku v období posledných 10 rokov, ktoré sa vyznačovali výskytom výrazných hydrologických extrémov a ich vplyv na hydologický režim vodných tokov pod uvedenými vodnými stavbami.