Teoretické východiská analýzy niektorých problémov hospodárskeho rastu - Goga, Marián
Niektoré dôležité problémy, ktoré súvisia s hospodárskym rastom a indikátormi jeho merania. Protiklady, ktoré súvisia s hospodárskym rastom a výberom na analýzu vhodných ekonomických indikátorov. Úvahy o ekonomickom pozadí niektorých problémov hospodárskeho rastu.