Čo možno neviete o sadzbách dane z pridanej hodnoty v Európskej únii - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Stručná história dane z pridanej hodnoty. Prezentácia faktov o rôznych sadzbách dane z pridanej hodnoty, ktoré sú uplatňované v jednotlivých krajinách EÚ. Základné sadzby DPH, znížené a osobitné sadzby DPH, aktuálne platné sadzby v jednotlivých krajinách EÚ.