Meranie netto účinnosti modelom HGN - Hyránek, Eduard, 1955-
Súčasný stav riešenia problematiky doma a v zahraničí. Výsledky výskumu v postupnom zdokonaľovaní a rozvoji novokoncipovaného modelu HGN vo verzii HGN1 na meranie výkonnosti podniku pre potreby finančného rozhodovania.