Faktory ovplyvňujúce finančnú štruktúru slovenských podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Špecifické faktory krajiny, ktoré majú vplyv na finančnú štruktúru podnikov. Interné podnikové faktory (napr. veľkosť podniku, náklady kapitálu, faktor rizika, majetková štruktúra, úroveň a stabilita cash flow). Skúmanie faktorov ovplyvňujúcich finančnú štruktúru podnikov v podmienkach SR.