Durácia fondov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Pre investorov dlhopisových fondov je dôležité poznať duráciu fondu, do ktorého majú investovať. Durácia slovenských dlhopisových fondov. Ako sa menila durácia najviac predávaného fondu v SR, a to otvoreného podielového fondu TAM dlhopisový (od januára 2009 až do januára 2017).