Vplyv štrajku zamestnancov spoločnosti Volkswagen Slovakia na online reputáciu podniku - Kozáková, Mária, 1991-
Najčastejšie charakteristiky reputácie podniku. Reputácia podniku v prostredí sociálnych médií. Reputačné riziko. Analýza sentimentu na príklade online reputácie spoločnosti Volkswagen Slovakia pred štrajkom (1.6.2017) a po ňom.