Aktívne nástroje financovania obchodných tokov podnikov - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Súčasný stav finančných technológií v európskom priestore. Elektronizácia dokumentov a obchodné toky. Modifikované formy financovania obchodných tokov. Produkty a služby Supply chain financing. Modifikovaný faktoring. Procesy v operatívnom finančnom riadení. Rizikový profil dodávateľa. Možnosti malých a stredných podnikov. Obmedzenia medzinárodných programov.