Boj proti vyhýbaniu sa daňovým povinnostiam - legislatíva v EÚ a SR - Lénártová, Gizela
Viacrýchlostná, resp. dvojrýchlostná Európska únia a daňová politika. Vývoj a súčasný stav zavádzania modelu CCCTB (koncept spoločného konsolidovaného daňového základu korporácií). Boj proti agresívnemu daňovému plánovaniu. Komplex opatrení proti vyhýbaniu sa daňovým povinnostiam - ATAP. Porovnanie pravidiel nízkej kapitalizácie podľa smernice ATAD a daňovej legislatívy SR.