Rast miezd predbieha produktivitu - Hradský, František
Rozširovanie inovačnej schopnosti priemyslu zatiaľ dlhodobému tlaku na zvyšovanie konkurencieschopnosti nestačí. Slovenský sektor dodávateľov mení príchod nových a expanzia existujúcich dodávateľov pre Jaguár Land Rover, ako aj nadnárodné fúzie a akvizície.