Malé a stredné podnikanie na Slovensku v roku 2016 - Lukáč, Jakub, 1992-
Definícia malého a stredného podnikania. Vývoj ekonomického prostredia SR v roku 2016. Vývoj podielu MSP na základných makroekonomických ukazovateľoch v r. 2012-2016. Odvetvová štruktúra MSP v roku 2016. Krajiny s najlepším podnikateľským prostredím podľa Doing Business 2017.