Ukazovateľ finančnej výkonnosti podniku ROE a jeho rozlišovacia schopnosť v pokrízovom období - Lukačková, Andrea, 1992-
Ukazovateľ ROE ako jeden z tradičných ukazovateľov finančnej výkonnosti podniku. Kritika ukazovateľa ROE. Testovanie rozlišovacej schopnosti ukazovateľa ROE na vzorke podnikov.