Aktuálny pohľad na vzťah finančných ukazovateľov a právnych foriem priemyselných podnikov - Moravčíková, Elena, 1967-
Vymedzenie priemyselnej výroby. Stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Výsledky zistené skúmaním vybranej problematiky.