Analýza trestných činov na Slovensku - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza trestných činov na Slovensku v rokoch 2010 až 2015. Jednotlivé druhy trestných činov a ich podiel na celkovom počte pomocou Suslovovho koeficienta.Trestné činy v jednotlivých krajoch Slovenska.