Analýza prostredia pre potreby finančného manažmentu podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Analýza podnikateľského prostredia a jej formy. Medzinárodná analýza podnikateľského prostredia. Analýza národného hospodárstva. Analýza odvetvia, podniku a finančná kondícia podniku. Výkonnosť Slovenskej republiky meraná HDP od r. 2008 po 2016 a jej komparácia s vybranými krajinami. Vývoj miery inflácie (2010-2016). Úskalia porovnania podniku s vybranými spoločne porovnateľnými podnikmi.