Simultaneous Use of the Financial Literacy Level and the Financial Inclusion Degree as a Result of Financial Education Efficiency in Visegrad Group Countries - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Hodnotenie úrovne finančnej gramotnosti a stupeň finančného začlenenia medzi študentmi, ktorí študujú ekonomický smer.