Identifikovanie cyklu financovania a cyklu rozvoja nápadu v startupe - Hagarová, Ráchel, 1990-
Identifikácia cyklu financovania a cyklu vývoja nápadu v slovenských startupoch. Hľadanie ich prepojenia. Výskumná vzorka 76 slovenských startupov.