Comparison of national accounting framework - the case of Croatia, Slovakia and Czechia - Hladika, Mirjana
Regulatórny rámec účtovníctva a finančného výkazníctva a skúmanie organizácie účtovníckej profesie vo vybraných krajinách EÚ. Porovnanie národných rámcov účtovníctva Chorvátska, Slovenska a Česka, rozdiely a podobnosti.