Blockchain - od vize k reálnému byznysu - Mulač, Viktor
Účinok blockchainu možno chápať ako transformačný - dáva šancu navrhnúť nové procesy, použiť nové technoloógie a zo starej infraštruktúry využiť len to najnutnejšie. Silnou stránkou blockchainu je práve možnosť využívať smart contracty. Smart contract si možno predstaviť ako začiatok budúceho, pravidlami organizovaného obchodného prostredia. Pre plné využívanie blockchainu ale chýba právna regulácia.