Zákony pracovního stresu - Ulčin, Peter
Pravidlá bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) sa od júla 2017 v ČR rozšírili, a to v oblasti boja proti stresu. Prevencia pri ochrane a podpore zamestnanca. Definícia stresu. Interné a externé stresory. Model pracovného stresu - stresory, symptómy a konzekvencie. Primárna (proaktívna) prevencia. Sekundárna prevencia. Terciárna (reaktívna) prevencia.