Manipulácia a manipulátori - Kopčíková, Mária
Kedy hovoríme o manipulácii. Manipulácia v rozhovoroch. Ako je možné sa v takejto chvíli vymedziť a brániť. Typy manipulátorov. Manipulátor sa snaží zbaviť zodpovednosti.