Active labour market policy expenditure: what affects it? Evidence from nine OECD countries - Burić, Sanja Blažević
Empirická analýza hlavných vstupov, ktoré ovplyvňujú výdavky aktívnej politiky trhu práce na príklade deviatich krajín OECD.