Relationship between fiscal decentralization and economic growth in European Union countries and Slovakia - Maličká, Lenka
Analýza vzťahu medzi fiškálnou decentralizáciou a ekonomickým rastom v tvare obrátenej U-krivky, a to odhadom gaussovského modelu rozptylu (Gaussian Mixture Model (GMM) modelu).