Current approaches of the segmentation in the market of seniors - Matušovičová, Monika, 1967-
Nárast podielu seniorov v populácii a z toho vyplývajúca dôležitosť ich trhového segmentu. Heterogénnosť trhu seniorov a prístupy k jeho segmentácii. Typológia slovenských seniorov na základe klastrovej analýzy marketingového prieskumu.