Výskum vertikálneho a tímového vodcovstva v slovenských startupoch - Ljudvigová, Ivana
Teoretické východiská vodcovstva v startupe. Povaha vertikálneho a tímového vodcovstva v startupe. Úroveň jednotlivých parametrov vertikálneho a tímového vodcovstva v startupoch. Analýza vývoja oboch druhov vodcovstva v závislosti od rozvoja podnikateľského nápadu startupu.