Programy podpory zdravia na pracovisku - Hrašková, Dagmar
Koncepcia starostlivosti o zdravie zamestnancov. Podpora zdravia na pracovisku. Definícia novej pracovnej pozície "manažér šťastia". Vysvetlenie pojmov "absentizmus" a "prezentizmus" na pracovisku.