Marketization mechanism in education - Kita, Pavol
Súčasný vzdelávací systém a orientácia na trhovú ekonomiku v kontexte vzdelávacej politiky EÚ. Výskum bol robený s 10 riaditeľmi štátnych, súkromných a cirkevných škôl v Bratislave na základe interview s nimi.