Edukácia klasická versus inovatívna - Petlák, Erich
Otázky skvalitnenia a zefektívnenia výsledkov v edukácii. Možnosti skvalitňovania procesuálnej stránky edukácie. Podstata a porovanie konštrukvistického a tradičného vyučovania. Rámec inovatívnej edukácie a didaktiky.