Využitie metódy maximálnej vierohodnosti v programe EViews - Lukáčik, Martin, 1974-
Autor predstavuje, akým spôsobom sa dá v programe EViews využiť metóda maximálnej vierohodnosti. Metódu prezentuje na príklade odhadu nelineárneho modelu, ktorým je produkčná funkcia s konštantnou elasticitou substitúcie.