Priestorová diferenciácia a teória hier - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Analýza problematiky umiestnenia vzájomne si konkurujúcich firiem na nedokonalom trhu prostredníctvom skúmania lokačných hier Hotellinga.