Problémy, základné pojmy a postupy znaleckého dokazovania pri trestných činoch poškodzovania finančných záujmov Európskej únie a subvenčného podvodu - Hrubizna, Marián
Základné pojmy súvisiace s čerpaním finančných prostriedkov z fondov Európskej únie. Trestný čin poškodzovania finančných záujmov EÚ a trestný čin subvečný podvod. Postup znalca pri posúdení hospodárnosti a účelnosti projektu.