Efektivita trhu práce a nezamestnanosť ako faktory majúce vplyv na betu krajiny - Chrachalová, Terézia
Pohľad na faktory ekonomiky a to: zamestnanosť a efektivita trhu práce na Slovensku. Tieto faktory sú dôležité z pohľadu raitingu krajiny, ktorý sa používa v ohodnocovacích procesoch pri použití podnikateľskej metódy.