Znalecká činnosť v podmienkach SR a jej predpokladaný vývoj - Kardoš, Peter
Problematika znaleckej činnosti a pohľad do budúcnosti, možné perspektívy jej rozvoja a možné pripravované zmeny. Stručný historický vývoj znaleckej činnosti. Porovanie počtu zapísaných a vyčiarknutých znalcov v ekonomických odboroch. Súčasný priebeh súdneho procesu.