Význam IKT v práci a zamestnaní v rokoch 2005 a 2015 z hľadiska pohlavia, veku, vzdelania, sektora a veľkosti sídla - Szabo, Peter
Význam informačnej a komunikačnej techniky a najmä internetu pre súčasnú spoločnosť z hľadiska správania sa používateľov internetu. Najčastejšími aktivitami na internete sú komunikácia a vyhľadávanie informácií na internete. Prezentácia výsledkov prieskumu zameraného na význam IKT pre prácu a zamestnanie a porovnanie výsledkov v rokoch 2005 a 2015.