Slováci v Paradise Papers: Imreczeho kamarát, Kmotrík aj Ján Man - Petková, Zuzana
Paradise papers je jeden z najväčších únikov dokumentov z takzvaných offshore krajín. Po odhalení Paradise Papers už nie je pre firmy také výhodné obchádzať daňový systém a ukrývať svoj majetok cez schránky v daňových rajoch. Kauzy obchádzania daní na Malte a na Cypre. Dôsledky Paradise Papers.