Inovácie a ich vplyv na transfer duševného vlastníctva - Križan, Martin
Transfer duševného vlastníctva v podobe napr. technológii ako obojstranný prenos know-how medzi vedecko-výskumnými organizáciami a komerčnou sférou. Sprostredkovanie nových technológií, znalostí, výsledkov vedeckej práce. Proces aplikácie predmetov priemyselného vlastníctva, ktoré sú výsledkom výskumu či vývoja realizovaného na akademickej pôde do hospodárskej a spoločenskej praxe, s cieľom tieto výsledky finančne zhodnotiť.