Communication Today Scientific Journal from the Mass Media and Marketing Communication Field.
Odborné vedecké úvahy o médiách, mediálnych kompetenciách, mediálnom myslení, marketingových vzťahoch a nových trendoch v marketingu v oblasti masmédií a marketingovej komunikácie.