Displaced and fake universities – experience of Ukraine - Nestorenko, Tetyana
Zmeny vo vysokoškolskom vzdelávaní v dôsledku pripojenia Krymu k Rusku a okupácie niektorých území Donbasu. Prehľad legálnych univerzít a ich klonov v Doneckej oblasti. Prehľad falošných (neuznaných) univerzít na nekontrolovaných územiach Doneckej oblasti.