Príjmová diferenciácia a ekonomická úroveň - v globálnom pohľade - Morvay, Karol, 1973-
Problematika výhodnosti vyššej alebo nižšej miery príjmových nerovností. Vzťah medzi ekonomickou úrovňou a príjmovými nerovnosťami.