Zamestnanec maskovaný ako obchodný partner: Ako bol rast zamestnanosti ťahaný vynútenou (?!) expanziou živností - Morvay, Karol, 1973-
Pohľad na slovenský trh práce po roku 1999. Pojem Švarcsystém. Podiel samozamestnaných v krajinách Európskej únie.