Procesné riadenie v podniku na výrobu autopríslušenstva - Tarča, Alexander
Procesný prístup k riadeniu. Spoločnosť ZKW Slovakia s.r.o. - výroba osvetlenia a svetlometov pre automobilový priemysel. Procesný nástroj CIPOS. Riadenie nezhôd. Nápravné a preventívne opatrenia.