Prístupy k tvorbe cien v revenue manažmente - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Základné prístupy k tvorbe cien. Nákladovo orientovaná tvorba cien. Dopytovo orientovaná tvorba cien. Konkurenčne orientovaná tvorba cien. Dynamická tvorba cien. Cenová diferenciácia.