Vizualizácia dát - Herbrik, Gabriel
Základné princípy integrity štatistických grafov. Vizualizácia dát časových radov. Vizualizácia distribúcie dát. Vizualizácia distribúcie v bodovom diagrame. Vizualizácia dvojrozmerných dát. Diagram párových korelácií.